Varför?

Min hjärna springer alltid omkring i 180, har försökt meditation men hjärnan är lite för aktiv. I arbetslivet och i skolan är detta bra, finns alltid någon bra uppgift att låta hjärnan arbeta med, men på fritiden är det inte lika bra. Har en tendens att få för mig konstiga idéer, analysera sönder dem och hittar jag inga svar så hänger jag upp mig på dem. Vill ju veta! Men i många fall finns inga svar, då har jag en tendens att hamna i limbo, tänker ännu mer, analyserar ännu mer och ja, blir ännu mer förvirrad.

Har extremt svårt att släppa saker som jag inte har svar på, eller har svar på som jag kanske inte kan förstå. Tycker raka svar är enklast, de ska inte gå och missförstå. Beroende på vad det handlar om så kan det ju finnas bra eller dåliga svar, men när jag sitter i limbo då är ett rakt svar bättre än inget alls. Just nu är det alldeles för mycket omkring mig som inte har några svar, där hur jag än vrider och vänder på det, på vilket sätt jag än söker så står jag där svarslös.

Tex. har vi det där med migrän trollen, varför dyker dom upp nu, varför så många och varför så ofta. Har kanske 1-2 timmars respit per dag från dem. Varför är jag helt plötsligt allergisk mot precis allt, när jag vet att för två år sen var mina allergier så få att jag kunde räkna dem på en hand. Och varför, varför måste magen braka gång på gång så att vikten som jag gått upp under en månad rasar bort på några dagar. Jag behöver verkligen fler svar och mindre frågor, för min ork börjar tryta.

Nää, ursäkta för det lite mer negativa inlägget, är mer positiv imorgon. Kram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0