Byter blogg portal!

Tack vare goda vänner och annat löstfolk spenderar jag nu väldigt lite tid hemma, detta gör även att jag bloggar mindre då det inte går att blogga på denna blogg portal med min iPhone. Och eftersom min blogg har blivit lidande av detta byter jag nu bloggportal. Jag passar på att uppgradera till Ego 3.0 när jag ändå håller på. Så nu kommer ni hitta mig på:

http://egotrepunktnoll.blogspot.com/

Ses där, Kram

Mycket göra, lite fritid

Lång dag idag, massa jobb, hitta en avi i brevlådan och fick springa ner och hämta ett paket. En bok som jag har väntat på i två månader, så snart blir det att sticka och virka blommor. Fast jag har hunnit med lite annat också, bland annat gjort ett kort åt Benke som fyller år imorgon. Grattis i förskott Benke!

Är trötter och behöver nog sova lite, så jag lämnar er med dagens skiss. Kram

Photobucket

Leva livet!

Vad tiden springer iväg, har inte hunnit uppdatera bloggen är ju faktiskt 8 dagar sen sist. Men i det här fallet är det bra, har fått leva lite. Jobbar en massa, får hålla på med flash vilket är väldigt kul, är nyproduktion också och jag börjar komma på igen varför jag har valt det här yrket. Och när jobbet inte tar upp min tid umgås jag med vänner och annat löst folk, är extremt social för tillfället och detta går ut på både bloggandet men även allt mitt kreativa har fått hamna lite i bakvattnet.

Dessutom skulle det vara bra om jag hade kunnat blogga med mobilen (ha nått att göra på mina 4 timmar pendlingstid), men nej blogg.se går inte ihop med iPhones browser och ännu har dom inte levererat en applikation, överväger att faktiskt flytta bloggen till mitt blogger.com konto. Där kan jag både blogga via browsern och det finns ett antal bra appar. Kanske till och med uppdatera den till 3.0, jag har ju faktiskt hunnit fylla 30 sen sist. Ja, jag börjar bli gammal, men med ålder kommer vishet.

Finns nog folk som skulle säga att jag inte har blivit ett år äldre sen jag var 12, är fortfarande samma hoppiga, stuttsiga och busiga Mika. Känner mig inte riktigt 30 heller, känner mig nog mer som jag är runt 20. Har så mycket jag vill se och göra, men jag har tur, kvinnor i min släkt har en tendens att leva tills de är 90+. Så jag har gott om tid att göra allt jag vill och hitta på en massa nya saker, men det är lika bra att börja på en gång. Så jag har börjat dejta igen, det är grymt kul, vi får se vart det leder.

Nää, faktiskt dags att börja tänka på att sova. Kram

PS. Har hunnit skissa lite idag på bussen, blev ett troll, hoppas ni tycker om det!

Troll

Rocked a boat!

Har haft lång ledigt, stack iväg i torsdags på Sweden Rock kryssningen. Hade så underbart och grymt kul, kram på er alla goa människor som hängde med mig och för-firade min födelsedag. Grymt bra musik och grymt härlig stämning på båten. Favorit var absolut spelningen med Doro, så glad att jag inte missade den, är nog tillbaka nästa gång igen. Gjorde dock resan nykter, så efter Doro kröp jag till säng och lät resten på båten festa vidare.

Annorlunda att festa nykter, speciellt när ingen annan omkring en var det. Men det har ju absolut sina fördelar, både det att jag vaknade pigg och utvilad och inte minsta bakis, men också det att när båten ankom till Stockholm så fortsatte jag vidare på bio. Såg Sucker Punch, den måste ni bara se, inte alls som jag förväntade mig, på ett bra sätt. Och det där med att välja rätt musik till rätt scen var klockrent, en film som använder "Sweet Dreams" av Eurythmics och höjer stämningen rejält med den, ja den måste ses.

Helgen fortsatte med mer film och sen var det kulturnatta, sprang omkring i 4 timmar och gick på museer. Även fast många av museerna hade ganska torftiga utställningar och det kändes som de bara visade små delar av sina utställningar så måste jag säga att jag hade riktigt kul. Så nu i vår kommer det bli en hel del museer att gå på, både de som vi aldrig kom in på (för långa köer), de som verkade begränsa sin utställning just på kulturnatta, men också på de där man bara vill gå en gång till för att det var så intressant.

Så en helt underbar lång helg dvs. "Two thumbs up for good holliday fun!", nu ska jag krasha i sängs. Kram

Amerikansk ordning, allt överst...

Oj vad tiden går fort när man har roligt! Helgen har sprungit förbi och jag har inte ens haft tid att uppdatera facebook, tror det är bra, eller ja det är ju jätte bra betyg på en helg. Har blivit en del bio, hela tre filmer, spontanitet ftw! Jag som skulle vara hemma och städa, men städa kan man göra en annan dag, har ju en helt underbar ordning hemma. För det är ju inte så att jag har det stökigt, jag har ju bara placerat alla mina ägodelar lite stokastiskt.

Men lite ordning kanske det är dags för, ibland vill man ju att folk ska kunna komma och hälsa på, och då kan det inte se ut så där, eller kan det. Om jag trivs i min röra betyder inte det att dom borde göra det med? Fast jag behöver nog i alla fall skaffa mig en större lägenhet, så jag har lite större yta att breda ut sakerna på, då ser det ju inte lika rörigt ut, eller jag skulle ju i alla fall få plats med skåp att gömma allt i.

Att det ska vara så svårt att få tag i en lägenhet, har sökt åtminstone 20 lägenheter, men inte har jag fått någon av dem. Och det är ju inte så att jag är kinkig heller, jag har sökt alla lägenheter jag har hittat och inte fått napp. Skulle vara skönt att slippa pendla, det tar lite för långtid för tillfället. Finns så mycket annat man kan pyssla med istället för att sitta på en buss, typ hänga med sina goda vänner.

Och där kommer vi till problem nr 2, jag är van vid att ha massor med tid att hänga med V, och jag tycker om alla mina nya vänner jättemycket, men jag känner att jag inte har tillräckligt mycket tid med V. Saknar henne jättemycket, och hela den här flytten till Stockholm kommer ju göra att jag har ännu mindre tid med henne, inte kul alls. Hon är som familj, när jag jobbade på förra jobbet och kunde komma hem mycket tidigare umgicks vi hela tiden, då hade vi båda en massa tid. Saknar den tiden, saknar dig V!

Nää, ibland får man ta det bra med det dåliga, fast man egentligen inte vill. Kram

RSS 2.0